• 06 - 30 32 30 68
  • info@airmontage.nl

Over Air Montage + BV

We vertellen u graag over Air Montage BV+

Wij zijn Marc van Haneghem en Niels Otte, wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in luchtbehandelingssystemen en isolatiewerken.
Het is allemaal begonnen in 2001, toen zijn wij allebei kwamen te werken bij een montagebedrijf wat zich vooral richtte op kleine projecten waar luchtkanalen gemonteerd moesten worden.

Na 6 jaar samen gemonteerd te hebben bij dit kleine montagebedrijf, hebben wij samen de stap genomen om bij Brema-Air in Maastricht te gaan werken, een groot bedrijf waar alles zelf geproduceerd werd en gemonteerd.

<p>Na een tijdje is Marc projectleider geworden, waardoor hij een andere kant van het vak heeft geleerd. Hierbij denkende aan calculatie, projectbegeleiding, inmeetwerkzaamheden,isolatiewerkzaamheden etc.
Niels heeft in de loop der jaren steeds meer ervaring opgedaan op het gebied van montage, waarbij denkende aan het maken van vele mooie projecten, behalen van diverse diploma’s, zoals monteur klasse C en een cursus voor het opmeten en uittekenen van hele luchtbehandelingssytemen.</p>
<p>Vanaf 2014 zijn wij werkzaam geweest bij een montagebedrijf waar wij ook nog de nodige ervaring hebben opgedaan.
Vanaf maart 2017 is onze droom uitgekomen en zijn wij een eigen bedrijf gestart, AIRMONTAGE+ B.V.

Onze laatste projecten

Bekijk een aantal van onze recente projecten.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.